Monday, 12 March 2012

berwajah baru :)


assalamualaikum . 

hai . :) actually bukan tuan belog yang update nie . hihi . bukak nie pon sebab atas permintaan tuan belog sendiri . gedik pulakk nak suruh aku tukar background belog dea . nak hello kitty katenye . aku dah pelik . --'' aku pon tak macam kau biey . :D 

sayangkan ? pegi jugak lahh usha ada kea tak background hello kitty kan . tup tup takde ! haha :D kesian kau biey . tak kesampaian . last-last aku pon tukar background yang sama macam blog aku ! promote kejap . ;) barulah sweet belog . haa . bukan setakat sweet kapel jew tau ? <3

demi tanak menghamapakan biey aku nie , aku pon carilah something yang berkaitan dengan hello kitty . haa , tengoklah cursor biey aku nie . comelkan ? hihi . macam aku tak biey ? *okayy , sila muntah biru sekarang --"* jadi dengan cursor too jelah yang boleh aku cari . asalkan ada jugak hello kitty untuk dea . :)

hope kau suka biey . sori tau kalau buruk . then kalau buruk dan tak suka please cakap . nanti cyg tukar balek . :) okayylah ! nak tido dahh . bubye ! 


terima kasih baca , jangan lupa komen ! datang lagi . :)

1 comment:

daya jamal said...

saya sayang awak ! :)