Wednesday, 11 July 2012

Blog Yang Sudah Lama Terbiar

assalamualaikum .

haii korang . haha . :D sorry lahh erk . aku tak berapa nak pandai sangat lahh berblogging nie . dulu buat sebab kekasih hati ada blog . konon nak buat jugak lahh . last-last terbiar gitu jew . yang banyak bukak blog nie pun dia jugak lahh . mengadap lappy 24 jam memang rajin kekasih hati aku too . membebel banyak-banyak dekat telinga dia too memang tak makan saman . sebab dia makan nasi . haha . :D

sekarang aku bz cari duit . orang tido , aku baru masuk keje . orang nak masuk keje , aku baru nak tido . itulah rutin harian aku dalam seminggu . hari ahad jew aku cuti dan ada masa untuk kekasih hati aku sorang too . tapi kalau OT memang takde masa lahh dengan dia . kesian dia asyik ditinggalkan dan dibiarkan . tapi dia memahami . alhamdulillah . takde lahh susah hati sangat . :)

lepas nie maybe dia pon dah start bz . sebab result upu intake degree dah nak keluarkan ? so , kalau ada rezeki dia sambung study . jadi aku pulak lahh kena tinggal . huhu . :') tapi kalau tak dapat dia kata nak keje jugak . nak jugak pegang duit sendiri . tengok jelahh rezekinya . :)

okayylahh . lepas nie kalau ada masa lebih aku update lahh blog nie . insyaallah tak jadi blog terbiar lagi . banyak jugak yang berubah . semua kekasih hati punya keje . huhu . thanks sayang . <3 okayy lah , bubye !



untuk kamu sayangku , NURUL HIDAYAH JAMALUDDIN . :)






terima kasih baca , jangan lupa komen ! datang lagi . :)

2 comments:

Nelly The Strange said...

Janji update !
:)

ellconan said...

@nelly : haha . i will ! :)