Monday, 6 August 2012

Raya , Raya dan Raya


assalamualaikum .

tinggal 2 minggu jew lagi puasa . pastu dah raya . tapi aku masih lagi busy dengan keje . maklumlah , makin nak raya makin banyak lahh duit nak pakai kan . sebab too lahh kena keje . kalau diikutkan hati sekarang jugak nak berenti . penat dah keje . malam pulak kan . haihhh . --" sabo jelahh kann .

so , macam mana persiapan raya korang tahun nie ? baju berapa almari ? kuih berapa guni ? perabot beli dekat Italy kea United State ? langsir fashion designer mane yang buat ? XD amboi , kemain semua . nak sakan jew kann . biarlah sederhana yew korang . kang habis raya duit poket nak makan suap sendiri pon takde langsung . asyik dok sibuk beli barang untuk raya jew kan ? ;)

raya tahun aku tahun nie mungkin simple jew . then maybe duduk rumah jew tunggu orang datang . sebab baru-baru nie , kereta ayah aku hilang time Jom Heboh dekat Johor Bahru hari too . sad sad . :'( selang beberapa hari , hasil siasatan polis , kereta dah jumpa tapi tinggal rangka jew . hem ! nak buat ape jew kalau tinggal rangka . =..=" . dahlah malam hilangnye . bukan main kesian dekat mak , ayah and adik aku time too . 

tapi takpelahh . dugaan . :') mungkin Allah nak tunjukkan dekat ayah untuk beli kereta baru raya nie . haha . :D ape salahnye kan ? 

okayylahh . kehilangan idea tibe-tibe dek terkejut bunyi mesej dari yang tercinta . hihi . bubye !



pesanan untuk si kacak dan si cantik :



 

terima kasih baca , jangan lupa komen ! datang lagi . :)

2 comments:

RIN said...

sabar lah yer...

anggap kehilangan kereta itu sebagai kifarah di bulan yang mulia ini.

salam aidilfitri dr sy ;)

do keep in touch k...

:)

Kostya Shaknov said...

Тут по ссылке- индивидуалки г Харьков
Очень милая и страстная девушка встретиться с щедрым мужчиной для приятного времяпровождения! Оправдание абсурдного мира может быть только эстетическим